Oops...
Slider with alias autospot slider not found.

AUTÓSZERVIZ

Olajcsere, fék- futómű javítás, motor felújítás és egyéb szerviz tevékenységek

KAROSSZÉRIAJAVÍTÁS

Enyhébb vagy nagyobb sérülések javítása. Horpadás, töréskár, rozsdásodás megszűnetése.

Passziválás, alapozás, konzerválás, tartós védelem a környezeti hatásokkal szemben.

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Megvétel előtti, vagy már használat közbeni állapotfelmérés.

GUMISZERELÉS

Gumi és kerékszerelés, javítás, gumitárolás.

FOGLALJ IDŐPONTOT

Motor és egyéb részegység javítás
Fényezés
Futómű- és fékjavítás / Gumiszerelés
Alváz- és üregvédelem
Autókozmetika
Biztosítói kárügyintézés / karosszériajavítás

Rólunk 

Eleinte főként rozsdás karosszériákat javítottunk. Célunk a még nem veteránkorú, Youngtimer járművek karosszériájának és egyéb részegységeinek felújítása volt a gyári állapotra. A Teljes felújítások alkalmával folyamatosan nőtt az igény az egyéb javító tevékenységre is, például horpadások, törésből adódó sérülések javítása, később futómű alkatrészek cseréje, szilentezés stb. A karosszéria kijavítása után fokozott figyelmet kell fordítani a megfelelő alváz- és üregvédelemre is, melyet prémium anyagokkal végzünk, hogy hosszú évekig élvezhető legyen a felújított autó. A folyamatosan növekvő igény kiszolgálására a karosszériajavítás mellett, immár a járművek általános karbantartását, motorfelújítását is vállaljuk a különválasztott szervizünkben. Ehhez kapcsolódóan a BHPgumi partnereként gumiabroncsok beszerzését, szerelését, defektjavítását és tárolását is vállaljuk.

A szakma régi, “oldschool” fogásait kitanulva, fenntartva, továbbadva dolgozunk műhelyünkben, ahova egyaránt várjuk a modernebb, sérült vagy idősebb autóval rendelkező ügyfeleket, akik a gyári állapotot szeretnék visszaállítani illetve megtartani.

Törekszünk a gyári állapot helyreállítására, illetve a munkánkkal maradandót alkotni, értéket teremteni. Hiszünk az alkalmazott és kitapasztalt megoldásainkban, melyekbe az ügyfeleinket is beavatjuk, hogy még tovább használhassák gond nélkül járműveiket.

Az alváz- és üregvédelmi illetve karosszériajavítási szolgáltatásunkkal szeretnénk értéket teremteni/óvni. Hiszünk a TMK hatásában, hogy a környezetért tehetünk azzal is, ha a használati tárgyainkat nem dobjuk kukába, hanem karbantartva, megjavítva sokáig megőrizzük őket. Éppen ennek megkönnyítésére hamarosan egy új, előfizetéses rendszert vezetünk be.

Leginkább rozsdásodásra hajlamos területek

A legtöbbször, akár újabb autókon is előforduló karosszéria hibák.

Ezek kijavítása fontos, nem csak az esztétika, hanem a karosszéria merevsége és biztonságossága szempontjából is. Sok esetben a külső apróbb hibák nem mutatják a probléma nagyságát, azt csak letisztítva, lecsiszolva vagy bizonyos esetekben csak a külső borítólemezek eltávolításával látható. Ilyenek például a külső küszöb- belső merevítő, hátsó sárvédőív-külső doblemez illesztési helyek. A helyrehozatal után kiemelten fontos ezen területek védelme, erre hosszú távon a teljes alváz- és üregvédelmi kezelésünk a legalkalmasabb.

Küszöbök
77%
Hátsó ívek, doblemezek
65%
Hátsó nyúlványok, futómű bekötési pontok
92%
Érdekességek
3120

Méter hegesztés

192

Felújított karosszéria

800

Liter üregvédő

1290

Fényezett elem

Kapcsolat

CÍM

Budapest, X. kerület, Kozma utca 7/b

E-MAIL

info@classicvehicle.hu

NYITVATARTÁS

Hétfő – Péntek 7:30 – 16:30

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Küldj üzenetet

[contact-form-7 404 "Nem található"]