Megbeszéljük - Elhozzuk -Megjavítjuk - Visszavisszük Miért töltenéd az idődet a szervizben várva? Megbeszéljük -Elhozzuk - Megjavítjuk - Visszavisszük Miért töltenéd az idődet a szervizben?
Motor és egyéb részegység javítás
Műszaki vizsga felkészítés
Futómű- és fékjavítás / Gumiszerelés
Alváz- és üregvédelem
Autókozmetika
Állapotfelmérés
Kuplung csere

Szervizeltesd autód kényelmesen!  

Tudjuk, hogy a rengeteg teendő miatt általában csak akkor visszük autónkat szervizbe, amikor már nagyon muszáj, ekkor is szabadságot kell kivenni, vagy megkérni valakit a szállításra stb. Erre a helyzetre nyújtunk kényelmes megoldást az online megrendelhető hozom-viszem szolgáltatásunkkal. Ám ez nem ugyanaz, mint amit eddig gondoltál erről!

Hogyan segítünk neked?

Online vagy telefonos egyeztetést követően megkötjük az állapotfelmérési szerződést (előfizetőként ez már nem szükséges) és egy kollégánk elmegy az autódért. Elhozza a műhelybe, ahol állapotfelmérést vagy az előre megadott hiba ellenőrzését követően elektronikus formában küldünk árajánlatot a javításra. Ezt elfogadva vagy azonnal megkezdjük a kisebb javítást, vagy egy másik időpont egyeztetésre is van lehetőség, ha az alkatrészek beszerzése vagy hosszabb időt igénylő munka miatt erre van szükség. A javítást követően elküldjük az elektronikus naplót, képeket, díjbekérőt. A fizetés megtörténte után kiállítjuk a számlát, majd az autódat visszajuttatjuk hozzád és fertőtlenítve adjuk át.

Az alábbi munkákat végezzük szervizünkben

Állapotfelmérés

Műszaki vizsgára ellenőrzés/felkészítés

Fék-, futómű javítás

Részegységek cseréje, pl önindító, adagoló, generátor stb.

Motorfelújítás

Kuplungcsere

Diagnosztika

Üzemanyagrendszer javítás

Vizsgáztatás

Karosszériajavítás, fényezés

Leginkább előforduló hibák

A legtöbbször műszaki vizsga előtt keresik fel a tulajdonosok a szervizeket.

Ez hosszú távon nem ajánlott és túl költséges megoldás. Sok esetben az apróbb hibák javítása sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb, mint egyszerre több alkatrész cseréje. A folyamatos ellenőrzés által még időben észrevehetőek a hibák, megbízhatóan üzemeltethetőek a gépjárművek. Előfizetési rendszerünk (hamarosan) megoldást nyújt erre is, folyamatosan képet kapva az autó állapotáról, szükséges teendőkről. Így nem kell egy utazás előtt aggódni, valamint hosszú távon az autó értéke is kevésbé csökken kortársaihoz képest. Minden javításról saját szervizkönyvet vezetünk az ügyfelek részére, melyben fényképekkel dokumentálva bizonyíthatóak az elvégzett karbantartások, javítások.

Elhanyagolt lengéscsillapítók, kopogó futómű alkatrészek
58%
Villamossági hibák pl generátor, önindító vagy egyéb elektromos modul meghibásodása
30%
Olajszivárgás, tömítetlenség
87%
Üzemanyag-ellátási, keverékképzési hibák
50%

Kapcsolat

CÍM

Budapest, X. kerület, Kozma utca 7/b

NYITVATARTÁS

Hétfő – Péntek 7:30 – 16:30

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Küldj üzenetet

[contact-form-7 404 "Nem található"]